|

Өндөг, гадилтай бин-салахын аргагүй амт

Ердөө гуравхан орцтой, хийхэд амархан өглөөний унд хэрхэн бэлтгэх талаар цуврал жорыг эзэгтэй танд санал болгож байна. Нэг ширхэг гадил, өндөг, шанцай байхад л гүйцээ.

Амттаныг бэлтгэхдээ эхлээд гадил жимсээ цэвэрлээд жижиг хэмжээтэй хэрчиж нухаш болтол нь хутгана. Хутгагч миксер байвал зүгээр шүү. Дараа нь хоёр ширхэг өндгөө хийгээд сайтар хутгана. Дээрээс нь нэг халбага гурил, шанцайг жигд цацаж өгөөрэй. 

Хайруулын тавгыг өнгөцхөн тослоод зөөлөн халаана. Ингээд зуурмагийг хэсэгчлэн гоожуулж асгана. Зуурмагыг огт хутгах хэрэггүй бөгөөд биежиж болоод эхэлмэгц эргүүлж нөгөө талыг шарна. Зөөлөн гал дээр. 

Ингээд элдэв амттан, сироп хийх шаардлагагүй энгийн хэрнээ часхийсэн өндөг, гадилтай бин бэлэн болно. Хэрвээ амттан нэмж хэрэглэхээр бол зөгийн бал, жимсний чанамал зэргээр амтархан зооглоорой. Шанцайны үнэр хүртэл танд цадсан мэт сэтгэгдлийг төрүүлэх учир цай, хоол болон жигнэмэг хийхдээ хэрэглэж байгаарай. 

Эх сурвалж: www.dailymail.co.uk

 

1425
  • Гүйлтын зам дээр бүжиглэж байна. Гайхалтай Үзсэн   1087 2015-06-16
  • 100 хүн үнэ төлбөргүйгээр үсээ засууллаа Үзсэн   1232 2014-11-19
  • Танайд хоноё - Зава Дамдин Ринбүчи Осгонбаяр Үзсэн   1930 2017-03-13
  • Зэвүүн яриа- Гантогоо бусад нэвтрүүлэгт яриагүй зүйлүүдээ нээлттэй ярилцлаа Үзсэн   814 2017-08-20
  • Нүүр будалтын 100 жилийн хувьсал (video) Үзсэн   2193 2015-01-01
  • MGT ТАЙЗНЫ АРД Үзсэн   709 2018-10-26
  • Машинд хүүхдээ орхиж хэзээ ч болохгүй! Үзсэн   1761 2015-08-06
  • Анархүү - Тарагтай Боов Үзсэн   1286 2017-03-30
  • АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.WINDOW.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.