|

Өндөг, гадилтай бин-салахын аргагүй амт

Ердөө гуравхан орцтой, хийхэд амархан өглөөний унд хэрхэн бэлтгэх талаар цуврал жорыг эзэгтэй танд санал болгож байна. Нэг ширхэг гадил, өндөг, шанцай байхад л гүйцээ.

Амттаныг бэлтгэхдээ эхлээд гадил жимсээ цэвэрлээд жижиг хэмжээтэй хэрчиж нухаш болтол нь хутгана. Хутгагч миксер байвал зүгээр шүү. Дараа нь хоёр ширхэг өндгөө хийгээд сайтар хутгана. Дээрээс нь нэг халбага гурил, шанцайг жигд цацаж өгөөрэй. 

Хайруулын тавгыг өнгөцхөн тослоод зөөлөн халаана. Ингээд зуурмагийг хэсэгчлэн гоожуулж асгана. Зуурмагыг огт хутгах хэрэггүй бөгөөд биежиж болоод эхэлмэгц эргүүлж нөгөө талыг шарна. Зөөлөн гал дээр. 

Ингээд элдэв амттан, сироп хийх шаардлагагүй энгийн хэрнээ часхийсэн өндөг, гадилтай бин бэлэн болно. Хэрвээ амттан нэмж хэрэглэхээр бол зөгийн бал, жимсний чанамал зэргээр амтархан зооглоорой. Шанцайны үнэр хүртэл танд цадсан мэт сэтгэгдлийг төрүүлэх учир цай, хоол болон жигнэмэг хийхдээ хэрэглэж байгаарай. 

Эх сурвалж: www.dailymail.co.uk

 

1344
  • Цензургүй Яриа - Н.Нацагням Төрийн соёрхолт инженер..... Үзсэн   1013 2017-04-04
  • Нүүр будалтын гайхамшиг гэрэл сүүдэр тавьж минутын дотор шөвгөр нүүртэй болцгооё Үзсэн   1180 2015-06-15
  • Дэлхийн хамгийн анхны 360 градус эргэдэг киног хойд Солонгост бүтээжээ Үзсэн   2175 2015-07-21
  • Kpис Полын гайхалтай нэгэн түүх Үзсэн   1074 2015-11-03
  • Тоглодог, иддэг бялууг Батбайгаль танд барьж байна Үзсэн   1182 2014-10-25
  • Түвдийн залуужуулах 5 дасгал Үзсэн   6249 2015-06-23
  • Mede - Миний тэнгэрт чи Үзсэн   892 2016-09-19
  • Хөлбөмбөгийн талбайд гарсан хөгжилтэй агшинууд Үзсэн   1263 2015-08-10
  • АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.WINDOW.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.