|

Хонконгийн алдарт гурилтай шөлний нууц

Анх 19-р зуунд Хятадын Гуанзоуд дэлгэрсэн гурилтай шөл өнөөг хүртэл Хятадуудын идэх дуртай шөл бөгөөд өдгөө Хонконгийн ард иргэд ч мөн их иддэг болсон. Нэг зууралтанд их хэмжээний гурил ашиглагдах ба 50 ширхэг өндөг хийдэг. Ингээд зуурсан гурилыг хулсны модоор 30-40 минутын хугацаатай ганжинддаг. Үе дамжиж ирсэн гурилтай шөлний газрын хүмүүс гурилаа хэрхэн элдэж байгааг шилний цаанаас хүмүүс харж болдог байна.

Гурилыг хэдий цаг хэмнэн дандаа тусгай элдэгч машинаар элдэж илүү их мөнгө олж болох хэдий ч уламжлалт хийгээд амтат чанарыг нь алдуулахгүйн үүднээс хулсны модоор элдсэн хэвээр байгаа аж. Хонконгийн Шам Шуй По дүүрэгт энэхүү гурилтай шөлийг идэж өссөн олон хүн байдаг ба уг газрын эзэн одоо өөрийн хүүдээ өвлүүлэхээр зааж сургаж байгаа.

877
  • За ёстой инээхгүй байж чадсангүй хэ хэ... Үзсэн   1630 2015-06-18
  • Хүрэн манжингийн салад хийх арга /Бичлэг/ Үзсэн   2504 2015-11-25
  • "Солиот эх" өгүүллэг Үзсэн   1290 2018-07-03
  • ШУУД: "Анд ноёд" ХХК-д 100% мөнгөө төлсөн захиалагчид орох оронгүй туйлдаж байна Үзсэн   912 2022-12-01
  • МОНГОЛ ЗАЛУУСЫН ТАНХАЙРАЛТ |ШӨНИЙН ТОЛИЙН ДУРАНД| Үзсэн   1328 2016-04-14
  • Зул Сарын Өмнөх Нислэг-МОНГОЛ ХЭЛЭЭР Үзсэн   3968 2014-08-10
  • The Joker - Sail Үзсэн   912 2017-08-10
  • Энийг үзээд сэтгэл чинь хөдөлж уйлах байх... Үзсэн   1808 2014-11-06
  • АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.WINDOW.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.