Алтаар хийсэн “Donut” нарийн боов
Нью-Йорк хотын "Brooklyn’s Manila Social Club” рестораны ахлах тогооч
Филиппин гаралтай Bjorn Delacruz 100 долларын үнэтэй алтан "Donut”
нарийн боовыг хийжээ. Гэвч үүнийгээ тэрээр хамгийн тансаг зэрэглэлийн
цэсэнд оруулан, 1000 доллараар үнэлэхээр болсон аж. Нийт 20 ширхэг алтан
амттан хийсэн бөгөөд дээд зэрэглэлийн гурил ашиглаж хэвд оруулан,
түүнийгээ шарсны дараа чихрийн нишингээр бүрэн, гялалздаг цэлцэгнүүртэй
цэвэр алтаар чимэглэжээ.