|

Ялихгүй ч гэсэн хэрэгтэй зөвлөгөө

Бид аливаа хүнсний зүйлийг хэрэглэхдээ тэр дундаа татсан махыг үлдээхгүйг хичээж бүгдийг нь тэр чигт нь хоолондоо хийх эсвэл үлдсэн хэсгийг нь муудуулахгүйн тулд хөлдөөгчиндөө хийгээд л мартдаг. Тэр нь мөн л ашиглагдахгүй байсаар хогийн саванд ордог.

Тэгвэл эзэгтэй нарт зөвлөхөд анхнаасаа л хүнсээ зөв хуваарилаад сурчихвал эдийн засгийн хувьд ч тэр, цаг хугацааны хувьд ч хэмнэлттэй. Өдөр бүрийнхээ хэрэгцээнд зориулан татсан махыг жирийн уут ашиглан хөлдөөж болдог. Та ч гэсэн яагаад хэрэгжүүлээд үзэж болохгүй гэж. 

1250
  • Леброн Жэймсийн NBA-д үлдсэн 10 финалын бичлэг Үзсэн   2108 2020-10-24
  • Хэлэх гэсэн зүйлийг чинь манайхан бүгд дуулчихсан байна Үзсэн   759 2019-09-26
  • Нийслэлчүүд 47 сая $-ын үнэтэй гүүрэн дээрээ түгжирнэ Үзсэн   739 2018-04-12
  • Үхрийн баасаар байлдав (видео) Үзсэн   892 2017-04-10
  • Монгол залуу Х.Хатанбаатар дэлхийг ангайлгаж байна Үзсэн   1993 2014-11-19
  • Найз бүсгүйгээ мөргөчихөөд хаяаад зугтдаг хүн байнаа Үзсэн   10019 2014-07-16
  • Titanium-ийн piano cover Үзсэн   894 2014-11-03
  • Хүн шатааж алсан эмэгтэй цай уучихаад жишим ч үгүй мордоод явчихсан эрээ цээргүй хэрэг Үзсэн   731 2019-02-23
  • АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.WINDOW.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.