Ялихгүй ч гэсэн хэрэгтэй зөвлөгөө
Бид аливаа хүнсний зүйлийг хэрэглэхдээ тэр дундаа татсан махыг үлдээхгүйг хичээж бүгдийг нь тэр чигт нь хоолондоо хийх эсвэл үлдсэн хэсгийг нь муудуулахгүйн тулд хөлдөөгчиндөө хийгээд л мартдаг. Тэр нь мөн л ашиглагдахгүй байсаар хогийн саванд ордог.
Тэгвэл эзэгтэй нарт зөвлөхөд анхнаасаа л хүнсээ зөв хуваарилаад сурчихвал эдийн засгийн хувьд ч тэр, цаг хугацааны хувьд ч хэмнэлттэй. Өдөр бүрийнхээ хэрэгцээнд зориулан татсан махыг жирийн уут ашиглан хөлдөөж болдог. Та ч гэсэн яагаад хэрэгжүүлээд үзэж болохгүй гэж.