|

Ялихгүй ч гэсэн хэрэгтэй зөвлөгөө

Бид аливаа хүнсний зүйлийг хэрэглэхдээ тэр дундаа татсан махыг үлдээхгүйг хичээж бүгдийг нь тэр чигт нь хоолондоо хийх эсвэл үлдсэн хэсгийг нь муудуулахгүйн тулд хөлдөөгчиндөө хийгээд л мартдаг. Тэр нь мөн л ашиглагдахгүй байсаар хогийн саванд ордог.

Тэгвэл эзэгтэй нарт зөвлөхөд анхнаасаа л хүнсээ зөв хуваарилаад сурчихвал эдийн засгийн хувьд ч тэр, цаг хугацааны хувьд ч хэмнэлттэй. Өдөр бүрийнхээ хэрэгцээнд зориулан татсан махыг жирийн уут ашиглан хөлдөөж болдог. Та ч гэсэн яагаад хэрэгжүүлээд үзэж болохгүй гэж. 

1296
  • "Х-түц" пропакшн /Хуйвалдаан/ цоо шинэ хошин шог Үзсэн   1288 2017-01-02
  • Будагтай ба будаггүй одод (video) Үзсэн   1244 2014-10-22
  • Хөлбөмбөгийн тоглолт дээр батараас батарт гоал!!! Үзсэн   1836 2014-07-18
  • Бас л сонгодог мэх шүү... :p Үзсэн   1852 2014-10-24
  • NBA-н Топ 5 Үзсэн   988 2015-02-02
  • Миний аав худалч...гэвч Үзсэн   1168 2015-06-22
  • ГЭР БҮЛИЙН БОЛОВСРОЛЫГ ДЭМЖИХ АЯН: АЗ ЖАРГАЛТАЙ ГЭР БҮЛИЙГ УРЛАХУЙ Үзсэн   2812 2014-07-15
  • Би Монгол Хүн - Тэнгэр, Ариунбаатар Үзсэн   1128 2021-01-30
  • АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.WINDOW.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.