|

Ялихгүй ч гэсэн хэрэгтэй зөвлөгөө

Бид аливаа хүнсний зүйлийг хэрэглэхдээ тэр дундаа татсан махыг үлдээхгүйг хичээж бүгдийг нь тэр чигт нь хоолондоо хийх эсвэл үлдсэн хэсгийг нь муудуулахгүйн тулд хөлдөөгчиндөө хийгээд л мартдаг. Тэр нь мөн л ашиглагдахгүй байсаар хогийн саванд ордог.

Тэгвэл эзэгтэй нарт зөвлөхөд анхнаасаа л хүнсээ зөв хуваарилаад сурчихвал эдийн засгийн хувьд ч тэр, цаг хугацааны хувьд ч хэмнэлттэй. Өдөр бүрийнхээ хэрэгцээнд зориулан татсан махыг жирийн уут ашиглан хөлдөөж болдог. Та ч гэсэн яагаад хэрэгжүүлээд үзэж болохгүй гэж. 

1278
  • Ш.Алтанбагана: Бизнесийн стратеги ба ХН бодлогын уялдаа Үзсэн   2212 2014-07-16
  • Аризонагийн цөлийг энгийн агаарын бөмбөлөгт зүүгдэн туулжээ Үзсэн   659 2020-09-05
  • “БИ ЯРИВАЛ ЯРИНА ШҮҮ Ц.НЯМДОРЖ БАЛАЙ МИНЬ…” Үзсэн   1072 2018-04-19
  • Хар ядаргаа Үзсэн   768 2018-11-29
  • Монгол залуу 24-хөн секундэд нам тавьжээ Үзсэн   3464 2015-03-20
  • The HU хамтлаг “Папа Роач”-ийн Жэйкоби Шаддиxтай хамтарсан ШИНЭ бүтээлээ цацлаа Үзсэн   829 2019-12-16
  • Конор МакГрегорын эргэн ирэх тулаан албан ёсоор зарлагдлаа Үзсэн   765 2019-12-17
  • Дуучин Б. Халиунаагийн “Мэдэрч байна” дууны клип цацагдаж эхэллээ Үзсэн   935 2018-04-23
  • АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.WINDOW.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.