|

Ялихгүй ч гэсэн хэрэгтэй зөвлөгөө

Бид аливаа хүнсний зүйлийг хэрэглэхдээ тэр дундаа татсан махыг үлдээхгүйг хичээж бүгдийг нь тэр чигт нь хоолондоо хийх эсвэл үлдсэн хэсгийг нь муудуулахгүйн тулд хөлдөөгчиндөө хийгээд л мартдаг. Тэр нь мөн л ашиглагдахгүй байсаар хогийн саванд ордог.

Тэгвэл эзэгтэй нарт зөвлөхөд анхнаасаа л хүнсээ зөв хуваарилаад сурчихвал эдийн засгийн хувьд ч тэр, цаг хугацааны хувьд ч хэмнэлттэй. Өдөр бүрийнхээ хэрэгцээнд зориулан татсан махыг жирийн уут ашиглан хөлдөөж болдог. Та ч гэсэн яагаад хэрэгжүүлээд үзэж болохгүй гэж. 

1064
  • Хойд Солонгосын “Spice Girls” хамтлаг Үзсэн   2037 2015-01-21
  • Бурханы дуу хоолой Үзсэн   898 2017-04-03
  • Хятадууд өндөгийн ингэж хуурамчаар хийдэг юм байна Үзсэн   2900 2014-08-29
  • Банан хүртэл дуулж байх юм хаха Үзсэн   1336 2014-08-12
  • 21 дарь эхийн ачлал Үзсэн   2450 2014-07-17
  • Оклахома Сити Тандер цувралын эхний хожлоо байгууллаа (Тоглолтын тойм бичлэгтэй) Үзсэн   837 2016-05-18
  • В.Путин бол ДААМ байнаа /Орос улсад од болж байгаа бичлэг/ Үзсэн   9816 2015-03-24
  • Гэрийн нөхцөлд өндөгтэй бургер хийх арга Үзсэн   1666 2015-08-15
  • АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.WINDOW.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 7711-0505 утсаар хүлээн авна.